Редактор: e-mail: Кадри: БНТ2Пореден скандал стана в парламента преди минути. Както е

...
Редактор: e-mail: Кадри: БНТ2Пореден скандал стана в парламента преди минути. Както е
Коментари Харесай

Свиленски към двама бивши министри на ГЕРБ: Излезте и кажете защо не сте си платили на фирмите

Редактор: 

e-mail: 

Кадри: БНТ2

Пореден скандал стана в Народното събрание преди минути. Както е известно, Народното събрание заседава и в този миг като би трябвало да актуализира бюджета.

Преди минути Георги Свиленски от Българска социалистическа партия излезе на трибуната и упрекна двама някогашни министри - Петя Аврамова и Николай Нанков за това, че не е платено на компаниите за публични поръчки, чиито служащи през вчерашния ден излязоха на митинг.

" Това е върхът на ръководството на Петя Аврамова и Николай Нанков. Карат Народното събрание със закон да наруши закона за публичните поръчки. Кражбите им през всичките години, които изкараха и през вчерашния ден строителните служащи на митинг. Вашите неплащания, господин Нанков, извадиха служащите. Фирмите са си свършили работата, служащите са си свършили работата. Нека да изясни тука пред целия български народ какво е правил с парите на българските данъкоплатци през " Автомагистрали ", през тези поръчки. Излезте и кажете за какво не сте си платили на компаниите. Защо няма кой да почиства и да поддържа зимното разчистване. Поставени сме в доста нелепа обстановка -
всички ние би трябвало да узаконим беззаконието на тези двама министри - Петя Аврамова и Николай Нанков.

Държавата в зимните месеци може и ще остане без зимно разчистване. Фирмите са същите, на които не са платили и няма по какъв начин да действат. Нека тези двама министри да обяснят какво са създали да ни докарат до състояние Народното събрание в 1 ч. да се занимава с това. Ела тука от трибуната, Нанков и изясни ", сподели Свиленски, което очевидно ядоса Нанков на депутатското му място, само че той по този начин и не се изрече в отговор от микрофона.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР